201-450 LPIC-2 Certification Sample Questions

LPIC-2 Dumps, 201-450 Dumps, 201-450 PDF, LPIC-2 VCE, LPI 201-450 VCE, LPI LPIC-2 201 PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the LPI Linux Engineer - 201 exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the 201-450 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample LPI LPIC-2 Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual LPIC-2 Linux Engineer certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real LPI 201-450 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium LPI LPIC-2 Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

LPI 201-450 Sample Questions:

01. Which of the following map types can be found in the /etc/auto.master file?
(Choose all that apply.)
a) Built-in
b) Direct
c) Indirect
d) SMART
e) Road
 
02. Where are the udevd configuration settings stored?
a) /lib/modules
b) /boot
c) /etc/udev/rules.d
d) /etc/udev/udev.conf
 
03. Which of the following commands checks for inconsistencies but does not conduct any repairs for an XFS filesystem?
a) xfs_check
b) xfsdump
c) xfs_info
d) xfs_metadump
e) xfsrestore
 
04. To shut down your system without sending a message to users, use which of the following /sbin/shutdown options?
a) -c
b) -k
c) --no-wall
d) --wall
 
05. Which command should be used to force filesystems to write metadata residing in memory to the filesystem media structures?
a) unmount
b) fuser
c) lsof
d) sync
e) dmesg
 
06. When using the tar command for an incremental backup, a snapshot file is created. This snapshot file should have which of the following file extensions as part of its name?
a) .tar
b) .tgz
c) .tar.snap
d) .snap
e) .snar
 
07. How many bits are used in an IPv6 address?
a) 32
b) 64
c) 128
d) 256
e) 8
 
08. Which was the first bootloader program used in Linux?
a) GRUB Legacy
b) LILO
c) GRUB2
d) SYSLINUX
e) ISOLINUX
 
09. What command can you use both to display and to set the IP address, netmask, and default router values?
a) ifconfig
b) iwconfig
c) router
d) ifup
e) ip
 
10. Which transport layer protocol guarantees packet delivery?
a) TCP
b) UDP
c) ICMP
d) DNS
e) DHCP

Answers:

Question: 01
Answer: a, b, c
Question: 02
Answer: d
Question: 03
Answer: a
Question: 04
Answer: c
Question: 05
Answer: d
Question: 06
Answer: e
Question: 07
Answer: c
Question: 08
Answer: b
Question: 09
Answer: e
Question: 10
Answer: a

Note: For any error in LPIC-2 Linux Engineer (201-450) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 4.9 / 5 (42 votes)