IBM Informix Fundamentals (C2090-558) Certification Sample Questions

Informix Fundamentals Dumps, C2090-558 Dumps, C2090-558 PDF, Informix Fundamentals VCE, IBM C2090-558 VCEThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the IBM Informix 11.70 Fundamentalsexam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the C2090-558 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample IBM Informix Fundamentals Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual IBM Certified Database Associate - Informix 11.70 Fundamentals certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real IBM C2090-558 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium IBM Informix Fundamentals Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

IBM C2090-558 Sample Questions:

01. Which command can be executed against a view?
a) DEFRAGMENT
b) CREATE INDEX
c) CREATE SYNONYM
d) UPDATE STATISTICS
 
02. Which of the following is true about the remote query SELECT * FROM ABC@LMN:XYZ?
a) SELECT from table ABC at database LMN on server XYZ
b) SELECT from table ABC at server LMN on database XYZ
c) SELECT from table LMN on database ABC on server XYZ
d) SELECT from table XYZ on database ABC at server LMN
 
03. When installing Informix, which two installation methods can be used?
(Choose two.)
a) quiet
b) native
c) staged
d) console
e) graphical
 
04. Which two statements will delete all rows from table_name?
(Choose two.)
a) DROP FROM table_name ;
b) DELETE FROM table_name ;
c) DELETE * FROM table_name ;
d) TRUNCATE TABLE table_name ;
e) DELETE ALL FROM table_name ;
 
05. In which database does Informix store the information when a new task is created in OpenAdmin Tool's Task Scheduler?
a) sysutils
b) sysusers
c) sysadmin
d) sysmaster
 
06. Why would you want to create a table with a lock mode row as opposed to a lock mode page?
a) to reduce disk I/O
b) to increase concurrency among multiple users on the same table
c) to keep more information in memory for each locked row
d) to reduce the number of locks when accessing rows out of the table
 
07. Which document provides details on preparing an operating system to run Informix?
a) Machine Notes
b) System User's Guide
c) Operating System Guide
d) Informix Migration Guide
 
08. Which of the following methods will allow you to determine how much space is currently in use?
a) Query the $ table
b) Query the sysstats database
c) Query the sysusers database
d) Query the sysmaster database
 
09. Which command option should be used to resume an interrupted onbar restore?
a) -RETRY
b) -RESTART
c) -REINTIIALZE
d) -BEGIN_AGAIN
 
10. Which of the following is true about system catalog tables access?
a) Only user informix can read system catalog tables
b) Only system administrators can read system catalog tables
c) Only database administrators can read system catalog tables
d) Any user that can connect to the database can read system catalog tables

Answers:

Question: 01
Answer: c
Question: 02
Answer: d
Question: 03
Answer: d, e
Question: 04
Answer: b, d
Question: 05
Answer: c
Question: 06
Answer: b
Question: 07
Answer: a
Question: 08
Answer: d
Question: 09
Answer: b
Question: 10
Answer: d

Note: For any error in IBM Certified Database Associate - Informix 11.70 Fundamentals (C2090-558) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (25 votes)