Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) (MB-910) Certification Sample Questions

Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) Dumps, MB-910 Dumps, MB-910 PDF, Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) VCE, Microsoft MB-910 VCE, Microsoft CRM PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the MB-910 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual Microsoft Certified - Dynamics 365 Fundamentals (CRM) certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real Microsoft MB-910 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

Microsoft MB-910 Sample Questions:

01. You work as a technician and receive your work assignments by using cases in Dynamics 365 Sales. You need to review the timeline for a case that you are managing. Which type of activity appears in the case timeline?
a) Project task
b) Task
c) Entitlement
d) Work order
 
02. You are a sales representative for a company. Which Dynamics 365 Sales can you use to manage the sales pipeline?
a) Turning leads into opportunities
b) Tracking the asset history of a customer
c) Resolving an open case of a customer
d) Tracking service level agreements
 
03. A company plans to implement Dynamics 365 Customer Service. The company wants to use the system to determine when customers are having an issue and need help. You need to track customer issues until the issues are resolved. What should you create?
a) opportunity
b) contact
c) case
d) quote
 
04. A company uses Dynamics 365 Field Service. The maintenance manager wants to be able to add a list of questions to work orders to ensure that field technicians follow the same steps when servicing customer equipment. You need to explain to the manager which features are available to meet the requirement.
Which feature should you use?
a) Connected Field Service
b) Inspections
c) Microsoft Customer Voice
d) Scheduling
 
05. You maintain the product catalog in Dynamics 365 customer engagement. A product is missing from a price list. The price list is in US Dollars. You need to add the product to the price list.
Which two components should you select when creating the price list item from the product?
Each correct answer presents part of the solution. Choose the correct answers
a) Unit
b) Territory
c) Price list
d) Currency
 
06. A company uses Dynamics 365 Field Service. You create a work order from a case. A field service administrator schedules the work order. A technician arrives at the site of the work order and is ready to begin work on time. What is the status of the work order?
a) Open – In progress
b) Open – Unscheduled
c) Traveling
d) Open – Scheduled
 
07. A company is considering implementing products and the product catalog in Dynamics 365 Sales. Sales transactions can occur in multiple currencies. The company wants to manage exchange rates. You need to explain to the company how Dynamics 365 Sales handles currency.
Which two statements describe how Dynamics 365 Sales handles currency?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) By default, all available currencies can be used.
b) By default, a base currency is available and other currencies can be added as needed.
c) Exchange rates are automatically updated.
d) Exchange rates need to be updated manually.
 
08. A company uses Dynamics 365 Sales. You need to analyze account data and create reports based on the analyses. Which solution should you use?
a) Microsoft Forms Pro
b) Power BI
c) Power Automate
d) Management Reporter
 
09. A company sells and services commercial refrigeration equipment. The company is implementing Dynamics 365 Project Operations. You need to ensure that you can select a service technician for an assignment that has the required expertise to address the equipment issues reported by a customer. Which two features should you use?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Resource skills
b) Resource roles
c) Proficiency models
d) Service-level agreements
 
10. You use Dynamics 365 Field Service. Each time a customer contacts a call center to request service, you plan to send a technician to the customer’s location. You receive a service request and create a work order. You need to identify the next step in the process. What should you do next?
a) Adjust inventory values.
b) Schedule and dispatch the work order.
c) Generate an invoice.
d) Review and close the work order.

Answers:

Question: 01
Answer: c
Question: 02
Answer: a
Question: 03
Answer: c
Question: 04
Answer: b
Question: 05
Answer: a, c
Question: 06
Answer: a
Question: 07
Answer: b, d
Question: 08
Answer: b
Question: 09
Answer: a, c
Question: 10
Answer: b

Note: For any error in Microsoft Certified - Dynamics 365 Fundamentals (CRM) (MB-910) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (35 votes)