Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads (AZ-120) Certification Sample Questions

Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads Dumps, AZ-120 Dumps, AZ-120 PDF, Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads VCE, Microsoft AZ-120 VCE, Microsoft Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the AZ-120 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual Microsoft Certified - Azure for SAP Workloads Specialty certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real Microsoft AZ-120 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

Microsoft AZ-120 Sample Questions:

01. You have an SAP environment that is managed by using VMware vCenter. You plan to migrate the SAP environment to Azure. You need to gather information to identify which compute resources are required in Azure.
What should you use to gather the information?
a) Azure Migrate and SAP EarlyWatch Alert reports
b) Azure Site Recovery and SAP Quick Sizer
c) SAP Quick Sizer and SAP HANA system replication
d) Azure Site Recovery Deployment Planner and SAP HANA Cockpit
 
02. A customer that has a large enterprise SAP environment plans to migrate to Azure. The environment uses servers that run Windows Server 2016 and Microsoft SQL Server.
The environment is critical and requires a comprehensive business continuity and disaster recovery (BCDR) strategy that minimizes the recovery point objective (RPO) and the recovery time objective (RTO).
The customer wants a resilient environment that has a secondary site that is at least 250 kilometers away. You need to recommend a solution for the customer.
Which two solutions should you recommend?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) warm standby virtual machines in paired regions
b) Azure Traffic Manager to route incoming traffic
c) warm standby virtual machines in an Azure Availability Set that uses geo-redundant storage (GRS)
d) an internal load balancer to route Internet traffic
e) warm standby virtual machines in Azure Availability Zones
 
03. You are evaluating which migration method Litware can implement based on the current environment and the business goals.
Which migration method will cause the least amount of downtime?
a) Migrate SAP ECC to SAP Business Suite in HANA, and then migrate SAP to Azure.
b) Use Near-Zero Downtime (NZDT) to migrate to SAP HANA and Azure during the same maintenance window.
c) Use the Database Migration Option (DMO) to migrate to SAP HANA and Azure during the same maintenance window.
d) Migrate SAP to Azure, and then migrate SAP ECC to SAP Business Suite on HANA.
 
04. Once the migration completes, to which size should you set the ExpressRoute circuit to the New York office to meet the business goals and technical requirements?
a) 500 Mbps
b) 1,000 Mbps
c) 2,000 Mbps
d) 5,000 Mbps
 
05. You are deploying SAP Fiori to an SAP environment on Azure. You are configuring SAML 2.0 for an SAP Fiori instance named FPP that uses client 100 to authenticate to an Azure Active Directory (Azure AD) tenant.
Which provider named should you use to ensure that the Azure AD tenant recognizes the SAP Fiori instance?
a) https://FPP
b) ldap://FPP
c) https://FPP100
d) ldap://FPP-100
 
06. What should you use to perform load testing as part of the migration plan?
a) JMeter
b) SAP LoadRunner by Micro Focus
c) Azure Application Insights
d) Azure Monitor
 
07. You are evaluating the migration plan. Licensing for which SAP product can be affected by changing the size of the virtual machines?
a) SAP ECC
b) SAP Solution Manager
c) PI
d) SAP SCM
 
08. You are deploying an SAP environment on Azure that will use an SAP HANA database server. You provision an Azure virtual machine for SAP HANA by using the M64s virtual machine SKU. You need to set the swap space by using the Microsoft Azure Linux Agent (waagent) configuration file.
Which two settings should you configure?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) ResourceDisk.EnableSwapEncryption=n
b) AutoUpdate.Enabled=n
c) ResourceDisk.SwapSizeMB=229376
d) ResourceDisk.EnableSwap=y
 
09. You need to ensure that you can receive technical support to meet the technical requirements. What should you deploy to Azure?
a) SAP Landscape Management (LaMa)
b) SAP Gateway
c) SAP Web Dispatcher
d) SAP Router
 
10. You deploy an SAP environment on Azure by following the SAP workload on Azure planning and deployment checklist. You need to verify whether Azure Diagnostics is enabled.
Which cmdlet should you run?
a) Get-AzureVMAvailableExtension
b) Get-AzVmDiagnosticsExtension
c) Test-AzDeployment
d) Test-VMConfigForSAP

Answers:

Question: 01
Answer: a
Question: 02
Answer: a, c
Question: 03
Answer: c
Question: 04
Answer: d
Question: 05
Answer: c
Question: 06
Answer: b
Question: 07
Answer: a
Question: 08
Answer: c, d
Question: 09
Answer: a
Question: 10
Answer: b

Note: For any error in Microsoft Certified - Azure for SAP Workloads Specialty (AZ-120) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (30 votes)