Microsoft Teams Voice Engineer (MS-720) Certification Sample Questions

Microsoft Teams Voice Engineer Dumps, MS-720 Dumps, MS-720 PDF, Microsoft Teams Voice Engineer VCE, Microsoft MS-720 VCE, Microsoft Teams Voice Engineer PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the Microsoft Teams Voice Engineer exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the MS-720 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample Microsoft Teams Voice Engineer Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual Microsoft 365 Certified - Teams Voice Engineer Expert certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real Microsoft MS-720 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium Microsoft Teams Voice Engineer Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

Microsoft MS-720 Sample Questions:

01. You need to prevent a specific user from calling international phone numbers from within a Microsoft Teams meeting. What should you do?
a) Assign a domestic-only calling plan to the user.
b) Assign a tenant dial plan to the user.
c) Disable Enterprise Voice for the user
d) Assign a dial-out policy to the user.
e) Remove Communications Credits from
 
02. In the Microsoft Call Quality Dashboard, you discover an increasing trend of poor-quality calls. You need to implement a solution to identify problematic sites.
Which two actions should you perform?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Run the CQD User Feedback (Rate My Call) Report.
b) Create a building data file.
c) Upload a file to the Tenant Data Upload page.
d) Upload a file to the Reporting Labels page.
e) Create an endpoint data file.
f) Install the Power Bl connector for Call Quality Dashboard (CQD).
 
03. You have a Microsoft Teams Phone deployment. You have a PBX that connects to the PSTN by using an E1/T1 Primary Rate interface (PRI).
You plan to migrate to Direct Routing by using the existing PSTN services. What should you install upstream of the PBX?
a) a physical Session Border Controller (SBC)
b) an FXO SIP Analog Telephony Adapter (ATA)
c) a virtual Session Border Controller (SBC)
d) a Session Border Controller (SBC) in Azure
 
04. Once Direct Routing is deployed, you need to prepare the environment to support a reams SBA in the Vancouver facility. The solution must meet the technical requirements.
Which three actions should you perform?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Run the New-CsTeMsSurvivablcBranchAppliancc Cmdlet.
b) Enroll the SBA server in Microsoft Intune.
c) Register an application in Azure Active Directory (Azure AD).
d) Configure the SBC for call forking.
e) Configure the S8C for media bypass.
f) Enable ForwardPAI on the online voice gateway.
 
05. You have a Microsoft Teams Phone deployment that uses Direct Routing. You create a new Teams user named User1. You need to enable User1 as an agent in a call queue.
What should you do first?
a) Assign a dial plan to User1.
b) Assign a phone number to User1.
c) Enable hosted voicemail for User1.
d) Enable Enterprise Voice for User1.
 
06. You are deploying Microsoft Skype for Business 3PIP phones to remote sites for use with Microsoft Teams. You need to sign each 3PIP phone in to Teams
What are two possible ways to achieve the goal?
Each correct answer presents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) From the Microsoft Teams admin center, remotely provision a new device.
b) From the device, instruct a local user to sign in from a computer that connects to the device by using a USB cable.
c) From the device, instruct a local user to sign in by using the device itself.
d) From the device, instruct a local user to use the direct inward dial (DID) number and PIN of the assigned account.
e) From the device, instruct a local user to sign in from the web.
 
07. You have a Microsoft Lync Server 2013 deployment. Some users use Enterprise Voice. You plan to migrate to Microsoft Teams. You need to design a migration solution. The solution must minimize the impact on end users during the migration.
What should you include in the solution?
a) Migrate all users directly from Lync Server 2013 to Teams.
b) Migrate the Enterprise Voice users from Lync Server 2013 to Microsoft Skype for Business Server 2019. and then migrate the Enterprise Voice users to Teams.
c) Migrate all other users directly from Lync Server 2013 to Teams.
d) Perform an in-place upgrade from Lync Server 2013 to Microsoft Skype for Business Server 2015, and then migrate all users to Teams.
 
08. You create a network region Region1 in Microsoft Teams. You are adding a network site to Region1. The site has a 1.5-Mb connection.
You need to ensure that all users at the site have a good voice experience. What should you do?
a) Create and assign a Teams Network Roaming Policy that has IP video disabled.
b) Assign the Region1 users a meeting policy that has a media bit rate of 1,500 Kbps.
c) Run the Microsoft 365 network connectivity test tool.
d) Tag all traffic with a DSCP value of 46.
 
09. You have Microsoft Teams Phone handsets. You need to receive an alert when a handset of an executive goes offline. What should you do in the Microsoft Team admin center?
a) Create a configuration profile for IP phones.
b) Create a Teams app setup policy and assign the policy to all executives.
c) Register the handsets by using remote provisioning.
d) Modify the device state rule.
 
10. Your company uses Microsoft Skype for Business Server 2015 and Enterprise Voice as the PSTN solution. You plan to migrate all users to Microsoft Teams Calling Plans. You will decommission Skype for Business Server after the migration is complete.
You need to ensure that all the users retain their current phone number once the migration is complete. The solution must minimize the downtime of PSTN features for each user. What should you do first?
a) From the Microsoft 365 admin center, purchase Communications Credits for all the users.
b) Schedule a port order for the phone numbers of all the users.
c) From the Microsoft Teams admin center, order phone numbers for all the users.
d) Migrate all the users to Teams.

Answers:

Question: 01
Answer: e
Question: 02
Answer: b, c
Question: 03
Answer: a
Question: 04
Answer: a, b, d
Question: 05
Answer: d
Question: 06
Answer: c, e
Question: 07
Answer: d
Question: 08
Answer: a
Question: 09
Answer: d
Question: 10
Answer: b

Note: For any error in Microsoft 365 Certified - Teams Voice Engineer Expert (MS-720) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (70 votes)