Microsoft Supply Chain Management (MB-330) Certification Sample Questions

Supply Chain Management Dumps, MB-330 Dumps, MB-330 PDF, Supply Chain Management VCE, Microsoft MB-330 VCE, Microsoft Supply Chain Management PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management Functional Consultant exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the MB-330 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample Microsoft Supply Chain Management Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual Microsoft Certified - Dynamics 365 Supply Chain Management Functional Consultant Associate certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real Microsoft MB-330 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium Microsoft Supply Chain Management Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

Microsoft MB-330 Sample Questions:

01. A company creates a new bill of materials (BOMs). The company subcontracts with a vendor to manufacture one component for the BOM. You need to ensure that only the production manager is permitted to approve BOMs.
Which two actions should you perform?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Assign security permissions to approve the BOM version but not the related BOM.
b) Assign security permissions to the user for the approval form.
c) Assign security permissions to the Vendor portal.
d) Set up the approver as a vendor.
e) Set up the approver as an employee.
 
02. Reference Scenario: click here
You use Dynamics 365 Supply Chain Management to manage inventory. You need to adjust inventory and override the current item posting setup.
Which journal type should you use?
a) inventory adjustment
b) inventory transfer
c) movement
d) item arrival
 
03. A company creates several item costing versions. All new and existing items have costs associated with them. After applying the costs, the company notices the activation date has not been updated.
You need to update the items to the current date for activation. What should you do?
a) Set the item cost record status to Active
b) Set the from date to today and leave the item cost record status at Pending
c) Set the item cost record status to Pending
d) Set the cost price and date of price on the released product
 
04. Reference Scenario: click here
You need to segregate inventory for the brakes that are in inventory. Which two actions should you perform?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Assign a blocked status to the inbound purchase order from VendorA.
b) Create a disposition code.
c) Set default inventory status on the item.
d) Assign an item filter code.
e) Assign a blocked status to the inbound purchase order from VendorB.
 
05. A company has several warehouse locations. The company acquires a new warehouse. You must design a new warehouse process workflow for the new warehouse.
You need to configure the workflow. Which three options should you configure?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) work pools
b) cluster picking
c) outbound wave processing
d) work templates
e) wave templates
 
06. Reference Scenario: click here
You need to configure the system to support the pottery line. What should you do first?
a) Set up a new product with product configuration.
b) Create a new product with tracking dimensions.
c) Create a new product master with pre-defined product variants.
d) Create a new product with storage dimensions.
 
07. A company manufactures and sells speaker boxes. The speaker boxes can be silver or black with a basic or upgraded wiring harness assembly.
The speaker box must be created in the item master so that the variables for colors and harness type can be assigned at order entry.
You need to create a new item that supports multiple variables. What should you do?
a) Create a new product. Select predefined variant as the configuration technology.
b) Create a new product master. Select constraint-based configuration as the configuration technology.
c) Create a new product. Select constraint-based configuration as the configuration technology.
d) Create a new product master. Select predefined variant as the configuration technology.
 
08. Reference Scenario: click here
You need to configure the system to support the inventory costing requirement. Which two actions should you perform?
Each answer represents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) one default item group for all items
b) one item group each for perfume, ceramicware, and other goods
c) one FIFO item model group and one Standard item model group
d) one FIFO item group
e) one financial dimension for each item group
 
09. A customer acquires a new portable home radio from your company and is unhappy with the product. The customer wants to return it, so your sales department has to create a return order for the product.
The policy dictates that:
- The customer has to return the product within seven days after the return order is created.
- The reason why the customer wants to return the product should be registered. 
You need to determine which information should be included in the return order. Which three actions should you perform?
Each correct answer presents part of the solution.
a) Enter the return material authorization (RMA) number.
b) Enter the return reason code.
c) Enter the customer account.
d) Enter the deadline as the current date plus seven days in the New Return Order dialog.
e) Enter a value of 7 for the Sales default values period of validity.
f) Enter the site/warehouse.
 
10. Reference Scenario: click here
You need to identify the cause for the inventory issue reported by customer service representatives. What is the root cause?
a) Run inventory close process
b) Ordered reserved box should be checked, this will disable quantities.
c) Turn on automatic reservation.
d) Ordered reserved quantity is due to marking.
e) Turn off automatic reservation.

Answers:

Question: 01
Answer: b, e
Question: 02
Answer: c
Question: 03
Answer: a
Question: 04
Answer: a, d
Question: 05
Answer: a, d, e
Question: 06
Answer: c
Question: 07
Answer: d
Question: 08
Answer: b, c
Question: 09
Answer: b, c, f
Question: 10
Answer: d

Note: For any error in Microsoft Certified - Dynamics 365 Supply Chain Management Functional Consultant Associate (MB-330) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (70 votes)