Microsoft Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure (DP-100) Certification Sample Questions

Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure Dumps, DP-100 Dumps, DP-100 PDF, Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure VCE, Microsoft DP-100 VCE, Microsoft Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the Designing and Implementing a Data Science Solution on Microsoft Azure exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the DP-100 certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample Microsoft Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual Microsoft Certified - Azure Data Scientist Associate certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real Microsoft DP-100 exam questions. To assess your readiness and performance with real time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium Microsoft Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

Microsoft DP-100 Sample Questions:

01. You are analyzing a dataset by using Azure Machine Learning Studio. You need to generate a statistical summary that contains the p-value and the unique count for each feature column.
Which two modules can you use?
Each correct answer presents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Computer Linear Correlation
b) Export Count Table
c) Execute Python Script
d) Convert to Indicator Values
e) Summarize Data
 
02. You manually define security rules to isolate your Azure Machine Learning training processes within an Azure Virtual Network. You need to ensure that only required communications from the Internet are allowed.
Which three actions should you perform?
Each correct answer presents part of the solution. Choose the correct answers.
a) Define an inbound security rule.
b) Ensure the source service tag is set to AzureMachineLearning. 
c) Ensure the source service tag is set to BatchNodeManagement.
d) Configure a source port range of 29876-29877.
e) Create an outbound security rule.
f) Configure a destination port range of 22.
 
03. You are building a regression model for estimating the number of calls during an event. You need to determine whether the feature values achieve the conditions to build a Poisson regression model.
Which two conditions must the feature set contain?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) The label data must be a negative value.
b) The label data must be whole numbers.
c) The label data must be non-discrete.
d) The label data must be a positive value.
e) The label data can be positive or negative.
 
04. You retrain an existing model. You need to register the new version of a model while keeping the current version of the model in the registry. What should you do?
a) Register a model with a different name from the existing model and a custom property named version with the value 2.
b) Register the model with the same name as the existing model.
c) Save the new model in the default datastore with the same name as the existing model. Do not register the new model.
d) Delete the existing model and register the new one with the same name.
 
05. You have access to structured data used in a previous machine learning project. The data is not registered in a dataset.
You need to use Azure Machine Learning SDK to use the data directly in a machine learning script. What should you do?
Choose the correct answer
a) Use Python to create a TabularDataset. Specify the path to the data.
b) Use the get_context method from the Run class to load the run from the remote environment.
c) Use the register method from the Dataset class to create a new dataset version.
d) Use the from_files method to create a dataset and register the dataset in your workspace.
 
06. You plan to provision an Azure Machine Learning Basic edition workspace for a data science project. You need to identify the tasks you will be able to perform in the workspace.
Which three tasks will you be able to perform?
Each correct answer presents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Create a Compute Instance and use it to run code in Jupyter notebooks.
b) Create an Azure Kubernetes Service (AKS) inference cluster.
c) Use the designer to train a model by dragging and dropping pre-defined modules.
d) Create a tabular dataset that supports versioning.
e) Use the Automated Machine Learning user interface to train a model.
 
07. You use Azure Machine Learning designer to publish an inference pipeline as a web service. During deployment, you create a service principal (SP) and configure authentication.
You need to use the SP while consuming the endpoint. What should you do?
Choose the correct answer.
a) Use the client secret to retrieve an authentication token.
b) Use the regen_key method to regenerate the primary key.
c) Use the AciWebservice.deploy_configuration to set auth_enabled to True.
d) Use the get_keys method to retrieve authentication keys.
 
08. You plan to use a Deep Learning Virtual Machine (DLVM) to train deep learning models using Compute Unified Device Architecture (CUDA) computations.
You need to configure the DLVM to support CUDA. What should you implement?
a) Solid State Drives (SSD)
b) Computer Processing Unit (CPU) speed increase by using overclocking
c) Graphic Processing Unit (GPU)
d) High Random Access Memory (RAM) configuration
e) Intel Software Extensions (Intel SGX) technology
 
09. You train a machine learning model. You must deploy the model as a real-time inference service for testing.
The service requires low CPU utilization and less than 48 MB of RAM. The compute target for the deployed service must initialize automatically while minimizing cost and administrative overhead.
Which compute target should you use?
a) Azure Container Instance (ACI)
b) attached Azure Databricks cluster
c) Azure Kubernetes Service (AKS) inference cluster
d) Azure Machine Learning compute cluster
 
10. You use the Two-Class Neural Network module in Azure Machine Learning Studio to build a binary classification model. You use the Tune Model Hyperparameters module to tune accuracy for the model.
You need to configure the Tune Model Hyperparameters module. Which two values should you use?
Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.
a) Number of hidden nodes
b) Learning Rate
c) The type of the normalizer
d) Number of learning iterations
e) Hidden layer specification

Answers:

Question: 01
Answer: b, e
Question: 02
Answer: a, c, d
Question: 03
Answer: b, d
Question: 04
Answer: a
Question: 05
Answer: a
Question: 06
Answer: a, b, d
Question: 07
Answer: a
Question: 08
Answer: c
Question: 09
Answer: a
Question: 10
Answer: b, d

Note: For any error in Microsoft Certified - Azure Data Scientist Associate (DP-100) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (56 votes)