GIAC GSSP-.NET Certification Sample Questions

GSSP-.NET Dumps, GSSP-.NET PDF, GSSP-.NET VCE, GIAC Secure Software Programmer - .NET VCE, GIAC GSSP-.NET PDFThe purpose of this Sample Question Set is to provide you with information about the GIAC Secure Software Programmer - .NET (GSSP-.NET) exam. These sample questions will make you very familiar with both the type and the difficulty level of the questions on the GSSP-.NET certification test. To get familiar with real exam environment, we suggest you try our Sample GIAC GSSP-.NET Certification Practice Exam. This sample practice exam gives you the feeling of reality and is a clue to the questions asked in the actual GIAC Secure Software Programmer - .NET (GSSP-.NET) certification exam.

These sample questions are simple and basic questions that represent likeness to the real GIAC Secure Software Programmer - .NET exam questions. To assess your readiness and performance with real-time scenario based questions, we suggest you prepare with our Premium GIAC GSSP-.NET Certification Practice Exam. When you solve real time scenario based questions practically, you come across many difficulties that give you an opportunity to improve.

GIAC GSSP-.NET Sample Questions:

01. Which of the following utilities is used to encrypt credentials and session state connection strings?
a) Aximp.exe
b) Aspnet_regiis.exe
c) Aspnet_compiler.exe
d) Aspnet_setreg.exe
 
02. ECMAScript is supported in many applications and is commonly known as __________.
a) VBScript
b) AJAX
c) JavaScript
d) Script
 
03. You can use LINQ in an ASP.NET application through the LinqDataSource control, the __________ control, or by creating LINQ queries.
a) ADO.NET DataSet
b) ObjectDataSource
c) SqlDataSource
d) XmlDataSource
 
04. Session variables can be any valid __________.
a) .NET Framework type
b) Integer type
c) Session State Item Collection object
d) Object type
 
05. Which of the following classes will you use to specify that a string must be centered when drawn?
a) String Alignment
b) Sting Format
c) String
d) Line Alignment
 
06. All of the following are benefits for query expressions allowed by Language-integrated query except for which one?
a) Rich metadata
b) Compile-time syntax checking
c) Static typing and IntelliSense
d) Imperative code
 
07. In which of the following objects are session variables stored?
a) Session State Store Data
b) Session State Module
c) Session State Item Collection
d) Session State Store Provider Base
 
08. Which of the following classes limits the number of threads that can access a resource or pool of resources concurrently?
a) Semaphore
b) Mutex
c) Thread
d) Monitor
 
09. ASP.NET version 2.0 health monitoring supports an __________.
a) Event driven model
b) Event provider model
c) Event log model
d) Event API model
 
10. Which of the following modifiers in C# will you use if you do NOT want a custom-build component to be a base class?
a) sealed
b) virtual
c) override
d) static

Answers:

Question: 01
Answer: d
Question: 02
Answer: c
Question: 03
Answer: b
Question: 04
Answer: a
Question: 05
Answer: b
Question: 06
Answer: d
Question: 07
Answer: c
Question: 08
Answer: a
Question: 09
Answer: b
Question: 10
Answer: a

Note: For any error in GIAC Secure Software Programmer - .NET (GSSP-.NET) certification exam sample questions, please update us by writing an email on feedback@edusum.com.

Rating: 5 / 5 (68 votes)